DESPRE NOI

DJ Calin

Buna ziua. Am putea incepe si incheia prezentarea despre noi foarte simplu si concret:


- 25 de ani de experienta in evenimente festive

- 1500 de evenimente la care am prestat servicii


Si va garantam ca cifrele sunt cat se poate de reale!
Greu s-ar mai putea adauga ceva relevant la asta.
Si totusi ... hai sa mai incercam o data, un pic altfel.

...

Salutare! Numele meu este Calin si e posibil ca unii sa ma cunoasteti mai repede dupa numele meu, decat dupa brandul pe care incerc sa il promovez, inclusiv pe acest site. Am inceput sa cochetez cu activitatile de DJ-ing si sonorizare la evenimente festive pe la sfarsitul anilor 80, cand cei care puneau muzica in discoteci sau la petreceri se numeau Disc Jockey, iar prima autorizatie pe linia asta de activitate am avut-o in anul 1992. In 25 de ani de activitate constanta in bransa asta, pas cu pas, am format in jurul meu o echipa puternica si stabila, cu ajutorul careia am facut evenimente. Si cam atat. Acum 15 sau 20 de ani, nu ne gandeam la brand, marketing, sau publicitate. Nici nu prea erau o necesitate. Tot ce faceam, faceam din pasiune si tot ceea ce conta, erau oamenii multumiti si fericti care rezultau dupa fiecare eveniment reusit. Inevitabil, in tot acest timp, am legat prietenii si colaborari cu alti prestatori de servicii cu care am construit relatii profesionale durabile, relatii bazate pe prietenie, profesionalism, loialitate si respect reciproc, relatii care recent, au implinit 10, sau chiar 15 de ani. Transformarea si adaptarea noastra la cerintele pietei actuale, am facut-o doar atunci cand acest lucru a devenit inevitabil si in felul acesta, vrand-nevrand am devenit si noi tributari marketingului modern.

Acum urmeaza expresia cliseu, pe care inevitabil, o intalnim in orice prezentare si pe orice site de profil: suntem profesionisti. Ei bine, da, si noi suntem. Dar nu ne-am considerat intotdeauna profesionisti. Cel putin nu de la inceput. Au existat etape si am avut marea sansa de a face pionierat in servicii la evenimente festive. Stim exact de unde am inceput, stim exact unde am ajuns, dar mai ales stim exact cum am ajuns in acest punct. Impreuna, pe parcursul a 25 de ani de activtate constanta, am traversat mai mult de 1500 de evenimente festive si cateva sute de mii de oameni care au trait momente, fericite, nostalgice, distractive, romantice, dinamice sau elegante, prin prisma muncii noastre. Am invatat din reusite, dar si din greselile noastre sau ale altora. Asa cum am spus, am muncit si ne-am ocupat aproape exclusiv de aceste activitati timp de 25 de ani. In felul acesta am ajuns in punctul in care am indraznit sa spunem cu baza si fundament, ca: „Da, suntem profesionisti!”

Asa cum spuneam, am facut si pionierat in servicii la evenimente, dar am acceptat si asimilat permanent si inovatia, aceasta fiind un factor extrem de important pe piata evenimentelor festive, o piata aflata intr-o continua expansiune si dezvoltare. In ultimii 10 ani, am asistat la o diversificare accelerata a piatei de evenimente festive prin dezvoltarea de noi sevicii tehnice sau artistice, care au presus din partea prestatorilor atat imbunatatirea si dezvoltarea continua si permanenta a dotarilor tehnice si a logisticii, cat si imbunatatirea si perfectionarea pregatirii profesionale si distribuirea sarcinilor in echipe bine pregatite si stabile. In ce priveste echipa noastra, am reusit si reusim si in prezent sa acoperim toate aceste cerinte, gratie experientei acumulate, consolidarii echipei, dotarilor tehnice achizitionate in timp, dar mai ales a oamenilor din spatele masinilor si al butoanelor, a profesionistilor nostri care isi pun amprenta pe fiecare detaliu din organizarea si sustinerea unui eveniment. Si pentru ca tot vorbeam de marketing modern, conceptul nostru actual a devenit foarte simplu: Noi nu lucram la ora! Noi dam valoare orei! Iar in final, pentru ca, vorba poetului, toate acestea trebuiau sa poarte un nume, in cazul echipei noastre, le-am numit Calin Event Service.

Va invit asadar, sa parcurgeti paginile site-ului nostru de prezentare pentru a va face o idee despre noi. Iar in virtutea faptului ca vorbele si chiar imaginile sunt uneori prea sarace pentru a defini personalitatea unor indivizi sau a unei echipe, indraznim chiar sa va invitam si la o cafea. Nimic complicat. Fara nicio obligatie reciproca, ne intalnim atunci cand puteti voi, stam la o vorba, ne povestiti despre evenimentul vostru, ne spuneti ce va doriti, va spunem ce va putem oferi, dar cel mai important, aveti ocazia sa ne cunoasteti mai bine, pe noi, cei care putem da suflet, energie, eleganta sau distinctie, evenimentului pe care il organizati. Poate ne vom place reciproc si vom colabora, sau poate nu. Dar cu siguranta nu vom avea nimic de pierdut, daca ne vom cunoaste la o poveste, in fata unei cafele.

Noi am pregatit cafeaua si va asteptam. Sunati-ne.