SONORIZARE LIVE

Este unul din serviciile de baza si unul foarte important pentru un eveniment festiv. Serviciul „Sonorizare Live” oferit de Calin Event Service, include:

  • Frontline / Echipamente de sunet performante pentru amplificare: boxe, amplificatoare, procesoare de sunet,stative, conectică
  • Backline / Echipamente de sunet pentru voci, instrumente, mixare, preprocesare si control sunet (mixere pentru voci si instrumente, procesoare de sunet pentru voci si instrumente, microfoane pentru percutie sau alte instrumente, statii / amplificatoare pentru instrumente, microfoane voce, monitoare de scena sau in-ear)
  • Echipamente lumini & efecte: lumini statice de acoperire de tip PAR LED, lumini inteligente tip movinghead, lasere, stroboscoape, console pentru programarea si controlul luminilor, maşini de fum ambiental, maşini de bule săpun, schele profesionale pentru lumini
  • Scenotehnica de mici si mari dimensiuni
  • Asistenta tehnica
  • Transport echipamente si personal
  • Manipulare / instalare / dezinstalare echipamente

La cerere, se pot oferi detalii despre echipamentele de sunet, lumini, efecte, scenotehnica, etc, pe care le putem pune la dispoizitie (brand-uri / marci, modele, parametrii / performante), sau se poate solicita de catre client o configuratie a echipamentului personalizata (preferentiala) cu specificatii clare si detaliate (brand-uri / marci, modele, parametrii / performante).

Echipamentele de sunet contractate pentru serviciul „Sonorizare Live” acopera si necesarul tehnic sonorizării unui DJ si nu este necesara o suplimentare a echipamentului de sunet cu alte elemente in afara echipamentelor de redare a muzicii, care intra in dotarea si atributiile DJ-ului (vezi serviciul „DJ”).

Echipamentele de sunet contractate pentru serviciul „Sonorizare Live” nu acoperă necesarul tehnic unui show karaoke. Pentru serviciul de karaoke este necesară o suplimentare a serviciului „Sonorizare Live”, cu anumite elemente şi putem pune la dispoziţie orice configuraţie de echipament solicitată pentru un show karaoke (vezi serviciul „Karaoke”).

Transportul echipamentelor si personalului tehnic este gratuit doar in orasul Sibiu si in imprejurimi pana in limita a 20 km distanta. La distantele mai mari de 20 km de orasul Sibiu, se percepe o taxa de transport.

Reducerile prezentate pe acest site sau in alte oferte ale Calin Event Service, nu se pot cumula. In caz de cumul se va aplica doar reducerea cu valoare mai mare.