ECHIPAMENTE

Ca in orice domeniu de activitate (fie ca vorbim de productie, fie ca vorbim de prestari servicii), echipamentele cu care se executa produsele sau serviciile, sunt fara doar si poate, o componenta importanta, in ecuatia obtinerii unui rezultat de calitate. In prezent, fara un suport tehnic adecvat, prestatia unui artist, fie el interpret vocal, instrumentist, comediant, dansator, colvn, magician, sau DJ, poate fi dramatic afectata, iar pe de alta parte, un joc de lumini si efecte echilibrat sau dimpotriva dinamic ori agresiv, pot face o mare diferenta la rezultatul final al prestatiei artistice si implicit al evenimentului in cauza.

Dispunem de echipamente performante si versatile, de asa natura incat putem oferi publicului o experienta auditiva armonioasa si placuta la orice tip de eveniment si de orice amploare. Avem potential tehnic de calitate pentru sonorizarea evenimentelor de la 50 pana la 10.000 de persoane sau chiar mai mult, in spatii inchise (indoor) sau in exterior (outdoor).

Puterea sistemului de sunet folosit este aleasa la fiecare eveniment in parte in functie de cerintele salonului / spatiului unde va avea loc evenimentul si binenteles in functie de cerintele speciale ale clientilor, daca acestea exista. Problema calitatii sunetului nu se pune, pentru ca aceasta nu exista.

Pentru imbogatirea atmosferei la dans (si nu numai), echipamentul folosit la un eveniment include si lumini dinamice (movinghead, wash, proiectoare LED, lasere, etc), efecte (masini de fum ambiental, ceatza, bule de sapun, etc), si schele de pozitionare a luminilor si efectelor la inaltime.

La cerere se pot oferi detalii tehnice exacte si specifice (brand / marca, performante, etc) in ce priveste elementele componente ale echipamentelor de sunet, lumini si efecte pe care la detinem, iar in masura in care ni se ofera detalii despre evenimentul organizat (locatie / salon / spatiu, nr etimativ de invitati / participanti, etc) putem oferi setup-ul tehnic personalizat pe eveniment.


`