OFERTA

Pentru a veni si in intampinarea celor care cauta o informatie rapida, condensata si la obiect, va prezentam doua pachete de servicii sonorizare, dj, lumini, efecte, cu resublinierea faptului ca suntem deschisi oricarei solicitari personalizate si la cerere, putem pune la dispozitie orice configuratie de echipament si servicii solicitata de client.

Pachet STANDARD (servicii sunet, lumini, efecte, muzica, DJ / MC):
  • echipamente de sunet performante putere instalata: 1000 - 5000 wati (boxe, amplificatoare, mixere, procesoare, pupitru DJ, microfoane, stative, conectica, etc)
  • echipamente lumini & efecte: 4 x lumini inteligente movinghead, 1x masina de fum ambiental 1500 wati, 1 x masina de bule sapun, schela profesionala pentru lumini
  • licente de utilizare muzica & software in scop comercial si la evenimente publice (www.orda.ro)
  • DJ / MC (15 - 25 ani de experienta in evenimente festive)

TARIF: incepand cu 800 €

Pachet EXTRA (servicii sunet, lumini, efecte, muzica, DJ / MC):
  • echipamente de sunet performante putere maxima instalata: 5000 - 10.000 wati (boxe, amplificatoare, mixere, procesoare, pupitru DJ, microfoane, stative, conectica, etc)
  • echipamente lumini & efecte: 8 x lumini inteligente movinghead, 8 x proiectoare LED,1x masina de ceata (hazer) 1500 wati, 2 x masina de bule sapun, schela profesionala pentru lumini
  • licente de utilizare muzica & software in scop comercial si la evenimente publice (www.orda.ro)
  • DJ / MC (15 - 25 ani de experienta in evenimente festive)

TARIF: incepand cu 1000 €

Evenimentele care se desfasoara in zilele de Duminica, beneficiaza de o reducere de 50 € din valoarea totala a contractului.
Evenimentele care se desfasoara in perioada posturilor crestin-ortodoxe beneficiaza de o reducere de 100 € din valoarea totala a contractului.
Reducerile prezentate pe acest site sau in alte oferte Calin Event Service, nu se pot cumula. in caz de cumul se va aplica doar reducerea cu valoare mai mare.

Dispunem de echipamente performante si versatile, de asa natura incat putem oferi publicului o experienta auditiva armonioasa si placuta la orice tip de eveniment si de orice amploare. Avem potential tehnic de calitate pentru sonorizarea evenimentelor de la 50 pana la 10.000 de persoane sau chiar mai mult, in spatii inchise (indoor) sau in exterior (outdoor).
Puterea sistemului de sunet folosit este aleasa la fiecare eveniment in parte in functie de cerintele salonului / spatiului unde va avea loc evenimentul si binenteles in functie de cerintele speciale ale clientilor, daca acestea exista. Problema calitatii sunetului nu se pune, pentru ca aceasta nu exista.
Pentru imbogatirea atmosferei la dans (si nu numai), pachetele de servicii includ si lumini dinamice (movinghead, wash, proiectoare LED, lasere, etc), efecte (masini de fum ambiental, ceata, bule de sapun, etc), si schele de pozitionare a luminilor si efectelor la inaltime.
La cerere, se pot oferi detalii specifice despre echipamentele de sunet, lumini, efecte, etc, incluse in pachetele de servicii (brand-uri / marci, modele, parametrii / performante).

Echipamentele de sunet incluse in pachetele de servicii prezentate mai sus, nu acopera necesarul tehnic sonorizarii artistilor live si nici a unui show de karaoke. Pentru sonorizarea unor artisti live (interpreti de muzica, tarafuri, formatii, grupuri vocale, ansambluri vocale / instrumentale, coruri, band-uri, etc), sau pentru realizarea unui show karaoke, este necesara o suplimentare a echipamentului cu anumite elemente si putem pune la dispozitie orice configuratie de echipament solicitata de clienti sau de artisti (vezi serviciile „Sonorizare Live” si „Karaoke”).

Transportul echipamentelor si personalului tehnic este gratuit doar in orasul Sibiu si in imprejurimi pana in limita a 20 km distanta. La distantele mai mari de 20 km de orasul Sibiu, se percepe o taxa de transport.

`