SONORIZARE DJ

Este unul din serviciile de baza si unul foarte important pentru un eveniment festiv. Serviciul „Sonorizare DJ” oferit de Calin Event Service, include:

  • Echipamente de sunet performante: boxe, amplificatoare, mixere, procesoare, microfoane, stative, conectica, etc
  • Echipamente lumini & efecte: lumini statice de acoperire de tip PAR LED, lumini inteligente tip movinghead, lasere, stroboscoape, console pentru programarea si controlul luminilor, masini de fum ambiental, masini de bule sapun, schele profesionale pentru lumini
  • Asistenta tehnica
  • Transport echipamente si personal
  • Manipulare / instalare / dezinstalare echipamente

La cerere, se pot oferi detalii despre echipamentele de sunet, lumini, efecte, etc, pe care le punem la dispoizitie (brand-uri / marci, modele, parametrii / performante), sau se poate solicita de catre client o configuratie de echipament personalizata (preferentiala) cu specificatii clare si detaliate (brand-uri / marci, modele, parametrii / performante).

Echipamentele contractate pentru serviciul „Sonorizare DJ” nu acopera necesarul tehnic sonorizarii artistilor live. Pentru sonorizarea unor artisti live (interpreti de muzica, tarafuri, formatii, grupuri vocale, ansambluri vocale / instrumentale, coruri, band-uri, etc), este necesara o suplimentare a serviciului „Sonorizare DJ” cu anumite elemente si putem pune la dispozitie orice configuratie de echipament solicitata (vezi serviciul „Sonorizare Live”).

Echipamentele contractate pentru serviciul „Sonorizare DJ” nu acopera necesarul tehnic unui show karaoke. Pentru serviciul de karaoke este necesara o suplimentare a serviciului „Sonorizare DJ”, cu anumite elemente si putem pune la dispozitie orice configuratie de echipament solicitata pentru un show karaoke (vezi serviciul „Karaoke”).

Transportul echipamentelor si personalului tehnic este gratuit doar in orasul Sibiu si in imprejurimi pana in limita a 20 km distanta. La distantele mai mari de 20 km de orasul Sibiu, se percepe o taxa de transport.

Reducerile prezentate pe acest site sau in alte oferte ale Calin Event Service, nu se pot cumula. In caz de cumul se va aplica doar reducerea cu valoare mai mare.