PIROTEHNIE

Este cunoscut faptul ca nicio lumina artificiala nu poate egala impactul vizual creeat de flacara vie sau de scanteie. Din acest motiv si nu numai, elementele si spectacolele pirotehnice, raman mereu de actualitate si nu se demodeaza. Orice moment important al unui eveniment poate fi punctat precis si clar cu ajutorul unor elemente pirotehnice de interior, sau chiar cu un spectacol protehnic exterior de amploare.

La modul direct, sau cu aportul colaboratorilor nostri, va oferim orice element de pirotehnie, sau spectacol pirotehnic dorit, din care enumeram cateva produse / servicii solicitate mai des de catre clientii nostri:

  • Artificii “vulcan” pentru deschiderea dansului
  • Artificii “bagheta” pentru tort
  • Artificii “cascada” pentru orice moment festiv
  • Panou cu scris pirotehnic personalizat
  • Spectacol pirotehnic de exterior

Transportul echipamentelor si personalului tehnic este gratuit doar in orasul Sibiu si in imprejurimi pana in limita a 20 km distanta. La distantele mai mari de 20 km de orasul Sibiu, se percepe o taxa de transport.

Reducerile prezentate pe acest site sau in alte oferte ale Calin Event Service, nu se pot cumula. In caz de cumul se va aplica doar reducerea cu valoare mai mare.


Artificii interior

Panouri pirotehnice

Spectacol pirotehnic exterior