DJ

Este unul din serviciile de baza si fara indoiala, cel mai important pentru un eveniment festiv. Serviciul „DJ” oferit de Calin Event Service, include:

  • Echipamentele de redare si mixare a muzicii necesare prestatiei DJ-ului
  • Pestatia DJ-ului
  • Transport echipamente si DJ
  • Manipulare / instalare / dezinstalare echipamente

DJ-ii Calin Event Service au o experientă între 15 si 25 de ani în domeniul sonorizarii muzicale a diverselor evenimente festive, cu un palmares total de peste 1500 de evenimente (nunti, botezuri, petreceri private, petreceri corporate, carnavaluri, etc) la care au prestat cu succes si sunt buni cunoscatori a majoritatii domeniilor muzicale comerciale si necomerciale din anii 50 si pana in prezent.

Dispunem de o baza muzicala selectata si ordonata de peste 100.000 de titluri, din care DJ-ii stiu sa aleaga cele mai potrivite melodii pentru fiecare eveniment si public in parte.Avem licentele de comunicare publică a operelor muzicale, plătite la zi (UCMR, UPFR, ADPFR). (www.orda.ro).

Programul muzical al întregului eveniment se face live, direct la eveniment si pe parcursul lui, tinandu-se cont de dorintele si recomandarile clientilor discutate si stabilite inaintea evenimentului, dar si in functie de raspunsul publicului pe ringul de dans in timpul evenimentului. In conceptia si strategia noastra de lucru, nu exista playlist-uri muzicale prestabilite, iar rolul DJ-ului la un eveniment este acela de a alege muzica potrivita "din mers", in functie de parametrii amintiti mai sus.

Deasemenea DJ-ul prezent la un eveniment va gestiona la microfon publicul si atmosfera, cu eleganta sau intensitatea necesara situatiei, in toate momentele importante ale petrecerii si binenteles pe parcursul reprizelor de dans, fara insa a exagera la acest capitol, atunci când nu este necesar.

Transportul echipamentelor si personalului tehnic este gratuit doar in orasul Sibiu si in imprejurimi pana in limita a 20 km distanta. La distantele mai mari de 20 km de orasul Sibiu, se percepe o taxa de transport.

Reducerile prezentate pe acest site sau in alte oferte ale Calin Event Service, nu se pot cumula. In caz de cumul se va aplica doar reducerea cu valoare mai mare.

DJ-ii Calin Event Service


Calin Florea

Radu Meres

DJ-ii Calin Event Service